kettlebellteam bjelovarOPEN CROATIA CUP & 4th BJELOVAR OPEN 2014.

2014. szeptember 27-én, szombaton került megrendezésre a Kettlebell Nyílt Horvát Bajnokság, és a 4. Bjelovari Nyílt Kettlebell Verseny.
Az esemény Facebook oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/events/701243159921466/

 

 

Kecskemétről hárman mentünk a versenyre:
Bujáki Péter-  24 kg biathlonban indul a Horvát Bajnokságon.
Hajagos Lilla –  24 kg szakításban indul a Bjelovar Openen
Barcsik Lászlo – 32kg biathlonban indul a Bjelovar Openen

Egyedül Bujáki Péter indult a Horvát Bajnokságban.
Ennek oka, hogy Lilla és Laci a világbajnokságra való felkészülés miatt 24 kg, illetve 32kg-mal szerették volna kipróbálni magukat a hétvégén. A Horvát Bajnokságon belül ilyen súlyok nem voltak, ezért ők a Bjelovar Openen indultak.

Eredmények és beszámolók:

A verseny nagyon jó hangulatú volt és kiválóan megszervezett. Kb. 60 indulóval és jó pár nagyon komoly eredménnyel. A mi csapatunk is szépen teljesített, egyéni csúcsokat sikerült elérni.

Hajagos Lilla – szakítás 24 kg, 56 db – 3. hely
Lilla a saját súlycsoportjában 24 kg-mal egyedül lett volna, és ezért inkább két súlycsoporttal fentebb indult, és így is különösen szép eredményt ért el.hajagos lilla kettlebell verseny

Lilla személyes beszámolóját itt találjátok: http://kettlebellkecskemet.blogspot.hu/2014/09/hajagos-lilla-croatia-open.html

Bujáki Péter – Biathlon 24kg: lökés 42 db – szakítás 102 db, 3. hely
bujaki peter kettlebell verseny croatia openPeti személyes beszámolóját itt találjátok:  http://kettlebellkecskemet.blogspot.hu/2014/09/bujaki-peter-croatia-open.html

Barcsik László – Biathlon 32kg: lökés 36 db – szakítás 108 db, 2. hely
barcsik laszlo kettlebell verseny 6 croatia open
Mivel Laci is egyedül lett volna, mert csak ketten neveztek a szlovén edzővel 32 kg-os kategóriában, így ők is egy súlycsoportba kerültek.

Itt megnézheted Laci videóját a lökésről: Jerk, 2*32kg, 38db, 06:30

Laci személyes beszámolóját itt találjátok: http://kettlebellkecskemet.blogspot.hu/2014/09/croatia-open-szombat.html 

A verseny után a 3 résztvevő átutazott Zágrábba, ahol vasárnap délelőtt Igor Spoljaric tartott egy kemény, három órás edzést a csapatnak.

Nagyon jó élménnyel tért haza a csapat, sokat tanultak, fejlődtek és jó felkészülés volt ez a 2 hónap múlva megrendezésre kerülő hamburgi világbajnokságra.