Lezajlott az I. Hervis Kettlebell Nyíltnap!

2017 június 1-jén tartottuk termünkben az első ingyenes nyílt napunkat a Hervis támogatásával. Remek hangulatban telt a délután és az este, az érdeklődők rávezető gyakorlatokon keresztül ismerkedhettek meg a sportág alapjaival, majd rövid levezető erősítéssel kellemesen elfáradhattak. Minden résztvevő az edzés végén a Kettlebell Kecskemét Se és Barcsik László jóvoltából (reméljük) egy jó élménnyel, a kecskeméti Hervis Sportáruház jóvoltából pedig ajándékcsomaggal távozhatott.

Gyenes Ede, a Hervis kecskeméti áruházának vezetője így értékelte a közösen megrendezett esményt:  „Az esemény helyszínét a Kettlebell Kecskemét Se biztosította , az egyesület edzője Barcsik László segített megismertetni e remek sportágat a részvevőkel. Nagyon jó hangulatban telt az egész esemény. Mikor véget ért az edzés, nem hagytuk üres kézzel távozni a résztvevőket, ajándékcsomagot kaptak a Hervis Kft. felajánlásából , melyet személyesen Barcsik László a Kettlebell Kecskemét Se edzője, és magam a kecskeméti Hervis Áruház áruházvezetője adtunk át. A jól sikerült esemény remélem meghozta sok embernek a kedvét ehhez a sportághoz ! Az enyémet meghozta! Köszönöm a részvételt és köszönöm a közös munkát.”

Aki ezúttal lemaradt volna, ne csüggedjen, jövő hónapban ismét lesz lehetőségetek kipróbálni a kettlebell sportot. Részletekért figyeljétek a Kettlebell Kecskemét Se Facebook oldalát!